"Majd meglátja, hogy ő - még nem tudja, pontosan, hogy mit, de - valami neki magának is tetsző valódi és jó dolgot fog csinálni az életéből. Olyat például, amilyen néha a beeső napfény csíkja a szőnyegen. (...) Vagy akár, amilyen a bodzaillat annak, aki szereti." (Ottlik Géza: Buda)

2016. december 19., hétfő

Támogasd a Mesecsoport munkáját könyvadománnyal


MESECSOPORT évek óta foglalkozik hátrányos helyzetű óvodás gyerekek fejlesztésével. Az óvodásoknak tartott fejlesztő foglalkozásait és az óvónőknek tartott továbbképzéseit most te is támogathatod, ha megveszed Győri Bori és Szamarasz Vera Zoé kicsiknek szóló önismeret-fejlesztő foglalkoztatót, a Nézd, ez én vagyok című könyv támogatói példányát, méghozzá 50% kedvezménnyel! 



Szakadát Sára pszichológus tapasztalati szerint ezeknél a gyerekeknél halmozottan jelenik meg az érzelmi bizonytalanság, az agresszió és a szorongás. Fokozottan szükségük van az önbizalom, az egészséges énkép és a szociális kapcsolatok működésének pozitív megerősítésére.

„Nagyon fontos az alapkészségek, az értelmi teljesítmény és az iskolai eredményesség támogatása, de azt gondolom, hogy stabil érzelmi működés, csoportmunkára és biztonságos kapcsolatok kialakítására való képesség nélkül nem hozhat lényegi és főleg maradandó sikereket.(…) olyan programot szerettem volna létrehozni, ami kifejezetten ezen a területen keresztül közelíti meg a gyerekeket, az érzelmi működés fejlesztésének dedikálja magát…”

Ha te is szeretnéd segíteni a MESECSOPORT munkáját, vásárold meg a Nézd, ez én vagyok! TÁMOGATÓI PÉLDÁNYT, az egyik könyv a tied lesz, a másik könyvet pedig a Csimota Könyvkiadó eljuttatja a MESECSOPORTNAK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése