"Majd meglátja, hogy ő - még nem tudja, pontosan, hogy mit, de - valami neki magának is tetsző valódi és jó dolgot fog csinálni az életéből. Olyat például, amilyen néha a beeső napfény csíkja a szőnyegen. (...) Vagy akár, amilyen a bodzaillat annak, aki szereti." (Ottlik Géza: Buda)

2016. december 31., szombat

Mi történt ebben az évben a blogon?


2016-ban nagyon sok rendkívüli és izgalmas emberről, helyről írhattam az Aranynapok blogon.


Januárban Gáncs Tamás lelkészről és Schäfer-Varga Éva trénerről, februárban a bázeli karneválról, Liz Page-ről, a Nemzetközi Gyerekkönyvtanács vezetőjéről,  Biróné dr. Molnár Valériáról, Újbuda leggyorsabb anyukájáról, Schall Eszter illusztrátorról és ékszertervezőről, Csikós Dóra életvégi tervezési szakemberről,  F. Györffy Anna életműkiállításáról, Snow Andrea jótékony maratoni futóról, a Petőfi Irodalmi Múzeum sárkányos kiállításáról, Jostein Gaarder íróról,  a Skandináv Ház Alapítványról, a  Monkie dizájnboltról, Magyarország legészakibb könyvespolcáról, kedvenc Balaton-parti szállásaimról, egy vadonatúj kortárs dizájnmúzeumról,  a kiSSBende bisztróról, Hórvölgyi Noémi gyógypedagógusrólCzirják Ágnes dizájnerről, Pásztor Júliáról és a Pamutti textilüzletről, Titkó Ildikó képzőművészről,  a szentantalfai Zsóka Fogadóról, Hegyi Nóráról és a Caracolbaby-ről, Farkas Anna tervezőgrafikusról, Heit Zsófi bohócdoktorról, a Parti Medve könyvesboltról, egy gyönyörű és izgalmas dél-francia vidékről, Camargue-ról, a lyoni ínyencpiacról,  egy elképesztő provanszi piacról,  egy gyerekirodalmi konferenciáról,  egy franciás kávézó karácsonyi finomságairól, a Meseközpont Alapítványról és a  hátrányos helyzetű óvodásokat támogató Mesecsoportról is.




 Idén elindult a blogszületésnapi játékunk, ami hónapokig tartott és imádtátok! Nagyon köszönöm a felajánlott ajándékokat, a rengeteg hozzászólást és megosztást. Nyerhettetek Amma Kids ajándékokat, Mikkamakka magazint, Maminvent virágokat, Schall Eszter-noteszt, sálat, matricacsomagot, Szegedi Katalin-nyomatokat, La Nube-vacsorát, Skip Hop-kulacsot és rágcsatartót, Édes Sári és La Delizia-meghívásokat, skandináv könyvcsomagokat, Team Heart futópólót, Vitra Campus-könyvet, Pamutti-nyereményeket, Deluxe Dollz-naplót, flaskát és pólót, Caracolbaby puhatalpú cipőt. Szegedi Katalin: Lenka és Kollár Árpád: Milyen madár című kötetét, a Fenyőlegenda című mesekönyvet. Köszönöm, hogy játszottatok! A nyerteseknek pedig ezúton is köszönöm a kedves sorokat és fotókat!

Remélem, hogy jövőre is sokan olvassátok a blogot és még több izgalmas embert és helyet tudok nektek bemutatni. Sok-sok meglepetéssel készülök 2017-ben is.
Boldog új évet kívánok nektek!



Kata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése