"Majd meglátja, hogy ő - még nem tudja, pontosan, hogy mit, de - valami neki magának is tetsző valódi és jó dolgot fog csinálni az életéből. Olyat például, amilyen néha a beeső napfény csíkja a szőnyegen. (...) Vagy akár, amilyen a bodzaillat annak, aki szereti." (Ottlik Géza: Buda)

2016. március 15., kedd

Blogszületésnapi játék

Egy éves lett a blog! Szeretném megköszönni a rengeteg biztató szót, izgalmas beszélgetést és pozitív visszajelzést, amit kaptam tőletek ezalatt az egy év alatt és szeretnélek meglepni benneteket egy kis játékkal!

A születésnap alkalmából egy több mint 10 héten át tartó nyereményjátékot indítunk a Facebook-on azokkal az alkotókkal, inspiráló emberekkel és helyekkel együtt, akiket ezalatt az egy év alatt bemutattam a blogon! Szuper nyereményeket ajánlottak fel, nyerjétek meg őket mind!

Elsőként az Amma_kids szuperédes mosómedvés szettjét lehet megnyerni (babakendő/sál hajpánttal vagy sapkával, te döntöd el, hogy melyiket választod)!

Tatjana volt az első, akit a blogon egy éve bemutattam. Azóta nemcsak szomszédok lettünk, hanem létrehozta új márkáját is Amma_kids néven. Szuperédes, egyedi ruhákat és kiegészítőket vehettek tőle babáknak és kisgyerekeknek! Ebből nyerhetitek meg a 2016. március 15-étől 21-éig tartó játékunkban ezt a mosómacis szettet a blog Facebook-oldalán!



Fotók: Amma Kids 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése