"Majd meglátja, hogy ő - még nem tudja, pontosan, hogy mit, de - valami neki magának is tetsző valódi és jó dolgot fog csinálni az életéből. Olyat például, amilyen néha a beeső napfény csíkja a szőnyegen. (...) Vagy akár, amilyen a bodzaillat annak, aki szereti." (Ottlik Géza: Buda)

2015. szeptember 4., péntek

Bor, bringa, csajok

Hallottatok már a bringás-borozós piknikekről? A Wine Bike Piqniq nevű kezdeményezés  keretében két feltörekvő szubkultúra ötvözése során lelkes borkedvelők és bringások Berlin, Portland és San Fransisco mellett Budapesten is szerveznek közösségi piknikezéseket elképesztően hangulatos helyszíneken. Legutóbb például a Feneketlen-tó partján:





Két barátnőm szülinapját is itt ünnepeltük és szuper volt a hangulat. A bringás piknik tökéletes barátoknak, pároknak, vagy spontán ismerkedésre is okot adhat... Itt beszélgettem egy kicsit az egyik főszervezővel, Koklács Katával is, aki nemrég Egerben megnyitotta a Brancs Kávé- és Borkertet a régi Gárdonyi-ház mellett. A hangulatos, gyerek- és kutyabarát kertben borkóstolókat, akusztikus koncerteket, gyerekprogramokat és művészeti esteket is szerveznek, amire óriási igény volt a városban.
A Brancs  másik szülőanyja, Tóth Adél gimnáziumi osztálytársnőm, aki sok évi nemzetközi italforgalmazó vállalatnál való munka után szállt be a Katával közös online borkereskedő cégbe, a Wine&Go-ba, amely egyébként már Berlinben is elérhető.  A Wine&Go a Brancs miatt kicsit háttérbe szorult az utóbbi időben, azonban most vasárnap találkozhattok a két csinos lánnyal a WAMP-on is (2015. szept. 6-án 10-18h között az Erzsébet téren), ahol a boraikat is megkóstolhatjátok.



A borok mellett kaphatóak lesznek a WOODI fa bringás kiegészítők is, a borokat pedig a Kantaa bringás futárcég Hampi teherbrigájáról kóstolhatjátok.
Hajrá, csajok!

Fotók forrása: Facebook és a Wine&Go honlapja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése